Thursday, October 11, 2012

:: October 11 ::

Assalamualikum...

Dear sweet reader,

Dah lama sangat tak update blog.. banyak sebenarnya benda nak story tapi macam tak berapa nak sempat untuk di update blog nih. Sempat upload gambar kat facebook jer. Owh... busy nyer saya.. duh! Hakikatnya memang sangat sibuk. Oh sibuknya..saya sibuk sekali..

Banyak sangat benda nak di sibukkan.. nasib baik minggu ni kat office tak berapa nak sibuk.. kena siapkan satu interim valuation jer.. pastuh tengok-tengok mana VO yang perlu di bereskan. Selebihnya, saya goyang kaki.. oppsss... Mungkin sebab minggu depan saya nak cuti lagi.. owwhh.. ke luar kota lagi kita.. nak nyanyi jap..

~~ Buku merah
jangan lupa bawa
moga-moga
belum tamat tempoh,
kali ini pergi lebih lama,
pergi lebih jauh...
lalalal ~~ 

Hmmpp.. jangan marah yer Bos.. saya cuti tanpa gaji... :)

Oh ya.. kepada kengkawan yang berada di sekitar bandaraya Kuching meow meow.. Kiosk e'marja babywear akan di buka pada 15 Oktober 2012 di Baoulevard Shopping Mall.. Tingkat 1 .. jemput la singgah...:) Maybe 14 (Ahad) tuh dah start buka.. so, jemput2 la singgah.. terutamanya untuk kengkawan yang ada baby...

Sekian shaja dari saya untuk kali ini... lenkali saya raji saya update lagi...

Jamu mata kejap...

Family Vacation @ Universal Studio Singapore...