Tuesday, April 02, 2013

:: Resign lagi.. ::

Assalam...

Dah masuk April.. finally... sampai jugak ko APRIL... lama sangat nak tunggu muncul bulan APRIL...

Dan bila tibanya APRIL.. secara rasminya.. aku dah letak surat resign dengan notis sebulan... Yahoooo... !!!

Terima kasih kepada suamiku yang mencadangkan agar aku resign dan dok rehat-rehat kat umah.. dan sambung balik keje bila sampai masanya nanti..

2 bulan kat sini.. pastu balik Kuching!!! Kesian plak nak tinggalkan suamiku sorang-sorang.. tapi dia yang soh aku balik Kuching... aku orite jer...

Untuk 1st baby nih dia nak aku jaga betul-betul..ye la.. nak dapat susah ooo... ehehe...  sebab dia tau kalau dok KL nih aku selalu stress... dan takder sape nak teman aku kat rumah.. tambahan pulak suamiku tuh selalu balik lambat... dia kesian tengok isteri dia nih dok nganga sorang-sorang kat umah.. at least kalo kat rumah mak aku.. ada gak badut-badut sarkas i.e. anak2 sedara aku yang 4 orang tuh memeriahkan majlis...

Gitu la ceritanyer....

5 comments:

lia said...

Alhmdlh... take care dear....

Nad MamaZN said...

Tahniah....!!!!!!!!
Senyap2 je ye? Hehe
Apa2pun take care ye emy! :)

~emmie marja~ said...

TQ Lia... :)

Nad.. ehehe.. macam mimpi.. tu yang senyap je tu.. :)

eKa said...

alhamdulilah.jaga diri baik2 ok

~emmie marja~ said...

InsyaAllah... TQ Eka.. :)