Tuesday, April 24, 2012

:: Event The Gathering; Wash & About by The Telekung Project & SERI's Spa ::

Bismillahirrahmanirrahim...


Ari nih nak share satu komuniti yang saya follow di facebook...
Serba sedikit tentang Telekung Project saya copy past dari laman facebook TP...


The Telekung Project is a mini project to help 'waqaf telekung' preserve it cleanliness. Please support us to make our prayer more 'kusyuk'! 
Daripada project keluarga kini THE TELEKUNG PROJECT telah menjadi suatu komuniti FB yang telah bergabung secara ukhwah 'maya' dan 'realiti'. Ia bukan lagi project anak - beranak, tetapi ia kini adalah project usaha sama sahabat - sahabat Telekung Project. 


InsyaAllah..


29 April nih, Telekung Project dengan kerjasama SERI's SPA akan mengadakan satu Event The Gathering; WASH & ABOUT bersama anak-anak yatim Rumah At-Taqwa serta anak-anak Solehah..


Antara aktiviti utama event ini ialah


Treatment SPA iaitu gunting rambut, cuci rambut dan manicure anak-anak yatim!!
Saya boleh bayangkan bagaimana seronoknya event ini... Kepada yang nak join boleh la jenguk-jenguk kat sini ------>> The Gathering; WASH & ABOUT 
Kecewanya sebab tak berkesempatan nak join event nih.. balik Kuching.. adik kawin... :)


Kepada kengkawan semua, jom la support TELEKUNG PROJECT...  dan support event The Gathering; WASH & ABOUT

Semoga sumbangan kita yang sedikit untuk menggembirakan hati anak-anak yatim ini akan mendapat keberkatan dari Allah s.w.tKepada kengkawan yang ada Telekung terpakai atau baru yang mahu di sumbangkan boleh la sumbangkan kepada Telekung Project nih... nak buat sendiri pun boleh... Sama-samalah kita saling bantu membantu untuk memastikan solat kita sentiasa khusyuk.. InsyaAllah.. :)
 

2 comments:

::EIDA:: said...

Nak join!!! =)

~emmie marja~ said...

Join la.. mesti best..:)