Thursday, November 17, 2011

:: Komplen gemuk tapi.... ::

Assalamualikum...

Dah tepu kepala otak buat taking-off... berkocak-kocak dah otak pikir caner arkitek menggambarkan kedudukan tangga dalam drawing nih... berpusing-pusing plak tangga nih aku tengok...err..

Berbalik kepada tajuk entry.... hmmm... komplen gemuk? saper ek? Saya la... sape lagi...;)

Selalu cakap badan dah naik...dah gemuk..dah berisi...dah berat...

tapi... makan tak hengat punyer...

pagi nasi lemak, tengahari makan biskut jer..konon nak diet...tapi bila malam.. sibuk soh hubby tapau macam-macam... dua hari lepas sibuk nak makan spagetti carbonara meat ball hasil air tangan Uncle William..sedapnya hingga menjilat jari...nyum! nyum! dua malam berturut-turut makan carbonara meatball... sebab portion Uncle William nih sangat banyak, aku bahagi dua... boleh makan dua kali...nak habiskan memang tak larat.. tapi kalo makan kat kedai larat jer habiskan... misi diet kan.. kena la makan separuh-separuh...

Semalam diet kalah lagi... hubby dinner kat The Ship... and tapaukan chicken chop... ya Allah... sedap giler... ahaha... makan chicken chop tengah malam... lepas makan..tido.. huh..elok sangat la tu kan... tak senonoh punya pompuan.. :P

hari nih nak diet... makan pau coklat seketul for breakfast... plan nak makan nasik lauk ikan for lunch and dinner tak nak makan nasik... nak makak kek batik jer... oh yer.. pagi tadi sempat buat kek batik... tak tau la apa rasa... balik nih baru nak try... arap2 sedap la yer...:P

2 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

mekd tgh2 hari ni pun sodap
kek kat umah tu pun sedap kalo lantak sampai habis...

hehehe

mai la Join my bloglist-acapsuur-(>,<)

~emmie marja~ said...

mcD...sedap2... ehe.. kek? tak kot...