Thursday, February 09, 2012

:: Site valuation @ Legoland, Nusajaya ::

Assalamualikum...

Penat semalam masih terasa lagi...

Dah lama sangat rasanya tak berpanas sakan..maybe next time aku nak bawak topi 'bercanda di tepian pantai'.. site macam padang jarak padang tekukur... takder pokok... pokok baru nak tanam ada la.. cam idup segan mati tak mau jer aku tengok... cian pokok-pokok..

Rasa penat sangat sebab bangun pagi-pagi nak kejar flite kol 7.35 pagi. Terpaksa la bangun pukul 4.30 pagi.. kol 5 dah gerak dah pegi KL Sentral... mengejar plak ERL pukul 5.40pagi.. sib baik sempat.. 28minit ke KLIA sempat jugak la lelap...

Sampai JB pukul 8.15pagi.. amik teksi pegi Anjung Food Court, Nusajaya. Nasib baik pegi berdua dengan Lia.. sebenarnya aku temankan cik Lia.. ehehe...

Site valuation start pukul 10am.. kalo ikut tentatif diaorang nih kol 9 tapi biasa la kan... janji manusia... Cuaca sangt panas! Site takder la besar sangat pun tapi cukup besar la untuk membuat aku rasa nak pengsan.. ahaha...

abis site valuation pukul 1 lebih. Pegi lunch then kol 3 pakcik teksi datang ambik.. niat di hati nak la jugak singgah Johor Premium outlet (JPO) tapi apa kan daya... tengok jer la dari tepi jalan.. tak sempat... sampai airport, solat, terus boarding... fuh! penat giler rasa... kaki dah tak larat nak jalan...

Kepenatan melampau. Mungkin sebab dah lama sangat tak pegi site. pastu badan dah makin berat.. ahahaha... kesimpulannyer... kena la rajin-rajin berjalan... exercise kaki dan tumit...

No comments: