Thursday, January 22, 2015

Kisah Fahri : Indoor Playground

Assalamualaikum...

Selamat pagi... 

Ahad lepas, sempena besday daddy a.k.a encik suami, kami bawa Fahri main dekat indoor playground di Ikano sebab daddy nak makan teppanyaki kat situ. Teppanyaki kat tempat lain tak sesedap kat Ikano.. haaa... demand tak demand laki aku kannn....

Ada dua playground kat situ... satu mahal, lagi satu murah... 

Yang mahal RM60 per entry.. main sampai lebam...

Yang murah RM12 per entry.. main sampai lebam jugak... 

Jadi, kami pilih la yang murah... ehehe

Tunggu besday Fahri nanti mummy belanja main kat playground mahal eh.. AHAHAHAHA

Saje je bawak Fahri main kat playground, nak tengok macam mana dia berinteraksi dengan segala apa yang ada kat playground tu . Sebab tu pilih indoor playground.. lebih sesuai untuk Fahri yang tengah excited nak berjalan dan berlari dan tak ramai orang. Senang nak pantau. 
Walaupun satu dua je mainan yang membuatkan Fahri teruja, mummy & daddy dah cukup happy dah.. tempat pun bajet je.. ehehe.. 



Mula - mula takut nak slide... dah try 2-3 kali baru berani.. ehehe


Geram nak ikut 'abang-abang panjat.... 


Dah makin berani.... weeee... 



Aksi perasan comel... ahahaha


 Lepas penat main, baru pegi makan... 
mummy & daddy makan teppanyaki..
Fahri makan 'nasi goreng jawa' homemade by mummy... 
kenapa nasi goreng jawa? sebab ada TEMPE! kihkihkih... 


Nasi goreng Jawa... ehehe


 Dah penat berlari, dah kenyang makan...
Pasrah jer duduk dalam stroller... 
Kalau tak... jangan harap la yer... ehehehe


No comments: