Friday, January 23, 2015

KIsah Fahri : Redha itu Ikhlas...




Assalamualikum..

Salam Jumaat

Walaupun baru berusia Setahun 3 bulan... 
Fahri dah menunjukkan ciri-ciri yang aku namakan "Redha itu ikhlas"

Kerana ciri-ciri "Redha itu ikhlas" tu.. 
dah dua kali kena gigit kat nursery oleh budak yang sama... haishh..

Ni salah satu contoh... masa kat playground aritu.. 



Encik suami kata mungkin Fahri ikut perangai aku.. perangai 'malas nak ambik kesah'.. hah.. boleh?

Tapi aku rasa Fahri ambik  perangai daddy dia.. sebab daddy dia lagi la "malas nak ambik kesah" atau "malas nak cari pasal" kalau tengok mummy tengah mood swing... HAHAHA

Tak kisah la ikut siapa pun, semoga ciri-ciri "Redha itu ikhlas" yang di milik Fahri akan membawa kebaikan kepada Fahri.. 


No comments: