Tuesday, July 19, 2011

:: Hana Tajima ke tu? ::

Elop!

Semalam pas abis tengok citer JUVANA, kuar dinner ngan asben... mula-mula asben cakap nak gi makan nasik goreng ketam... but then dia jenguk Uptown Hawker Centre nak tengok samada kedai feberet dia bukak ke tak... BUKA!! So, tak jadi makan nasi goreng ketam...

~pic cilok SINI~

Tengah makan, datang sorang awek bersama tiga orang jejaka... duduk kat meja depan kitorang... OhEmGeeee... It's HANA TAJIMA... or someone who really looks like HANA TAJIMA!! Dengan fesyen tudung dia yang sama cam kat dalam pic kat atas... ehe...

Rasa nak pengsan... tapi tak jadi sebab tak sure tu Hana Tajima ke pelanduk dua serupa... ahaha... rasa nak gi tanya direct jer... tapi segan... bukan segan ngan Hana Tajima, tapi segan ngan encik asben.. kang dia kate apa plak kan... heeee....

Pagi tadi bukak FB like Hana Tajima dulu.. ehehe... pastuh tengok ada someone post kat wall Hana Tajima cakap jupe Hana Tajima kat R&R Seremban... SAH! yang daku jupe semalam adalah Hana Tajima...dush...rugi tak mintak signnnnn.....ahaha...:P