Monday, June 25, 2012

:: Bila mereka berbaju MAGENTA ::

Hola...

Berhujung minggu di Pulau Pangkor...

Seronok...

Yang tak berapa nak seronok, orang ramai sangat kat pantai... ehehe.. weekends.. mesti la orang ramai..

Citer pasal baju Magenta...

Aku yang dok cadang soh buat baju magenta.. dah hubby soh aku pilih kaler.. aku pilih la magenta.. hubby pun ok jer.. dah tanya kat depa2 semua tu.. semua dok kata ok.. tak tau la kalo dalam hati rela dalam tak rela nak pakai baju magenta especially jejeka-jejaka tu semua.. ehehe..

Nasib baik masa balik hari ahad tu semua nampak cool jer pakai t-shirt magenta... ehehe..


Kitorang memang COOL!!!

Hopefully next time akan ramai lagi yang sudi nak join aktiviti kitorang nih.. bertambah meriah.. asek asek budak laki DBQ jer...  sib baik wife diaorang super cool.. :)

2 comments:

-gedek! said...

lain kali baju hitam la....

RAWK!

~emmie marja~ said...

hitam dah selalu sangat la uncle... ehe..