Monday, December 17, 2012

:: Big Bad Wolf ::

Hola..

Sekarang nih tengah demam melayan Encik Serigala i.e. Big Bad Wolf... konpem korang semua tau apa itu Big Bad Wolf kan...

So far aku baru pegi 2 kali.. 1st time Ahad lepas (9 Dec) the kali kedua Sabtu lepas..

1st time pegi dengan Encik Hubby... masa sangat limited.. hubby nak kena masuk office.. huh? Masuk office ujung minggu? hmm.. itulah hakikat idup saya nih... ahaha..

2 jam memang tak sempat nak meninjau-ninjau segala apa yang ada.. sambar apa saja yang nampak menarik.. dan misi mencari buku-buku yang kawan aku kirim... 5 jer yang berjaya aku cari..

Sebab tak puas ati, aku pergi lagi Sabtu lepas.. sebelum kol 9 pagi aku dah sampai.. mengheret sekali lagi beg troli biru aku... kali nih pergi sorang-sorang... mula-mula ingat nak drive jer..(konon-konon tau jalan nak ke Mines tuh.. ahaha).. Hubby pun macam tak berapa confident aku nak drive sendiri.. last-last dia hantarkan... dari kol 9 sampai la kol 1 aku kat situ.. tak larat.. tumit kaki dah sakit giler.. beg biru pun dah penuh dah... Hubby datang ambik pukul 3.. huhu.. merayap la dulu kat The Mines..

Hmmm... still tak puas ati lagi sebenarnya... berhasrat nak pegi lagi..tapi..takut nak cakap kat hubby... kang tak pasal-pasal kena marah... ahahahhaha...

1st Round
 
 Saya punyer..

Ni Cik Leyla Kassim punyer...

Ni plak Hubby punyer....

Buku di atas only cost about RM320.00..murah giler...


2nd Round

Beg biru dah penuh.. dan masih di dalam kereta hubby... ahahaha... 

Untuk 2nd round, hanya RM235.00 

Dan ini, T-shirt.. bila aku pakai semalam, Hubby macam tak puas ati sebab tak belikan untuk dia jugak... ahahaha..oppss.. sorry... :P

No comments: