Tuesday, December 18, 2012

:: Ho Chi Minh Aku Datang ::

Chewah... 

Tak sabar nih nak g Vietnam lagi... 

Kali nih pergi dengan kengkawan plak.. Kengkawan sama kelas dulu... DBQ 2000, UTM

Alhamdulillah.. dah lebih 10 tahun kenal dan sampai sekarang masih berkawan... 

Semenjak dua menjak kebelakangan nih.. Group DBQ2000 dah makin aktif buat aktiviti... rasanya 2012 paling banyak aktiviti.. tahun-tahun sebelum nih buat Majlis Iftar jer.. 2012 dah maju sikit.. 

Aktiviti awal 2012, Jalan-jalan ke Utara sempena majlis wedding Farouk.. Penang, Kedah terus ke Hatyai.. 

Pastuh tak ingat bulan berapa, pegi Pangkor plak.. bertambah kengkawan yang join pergi Pangkor..

Lepas raya arituh.. melepak-lepak di A'Famosa Resort, sewa Villa dok beramai-ramai sempena wedding Digun & Alin.. 

Dalam masing-masing busy dengan life masing-masing, diaorang nih sempat la pulak planning pergi Vietnam... January 2013... dan semakin ramai yang join!! Lebih 20 orang rombongan Cik Kiah ke Vietnam... 

Tak sabar nyerrrr... Shopping!!!!

3 comments:

Nad @ MamaZN said...

Kem slm kt sume kawan2..kite segan kot nak join korang dah huhu...=/

Sunah Sakura said...

untungla dapat jalan jaoh2...

~emmie marja~ said...

Nad.. tak mo la segan2.. kesian kiter.. sensorang jer.. sib baik ada shud n wife/tunang budak2 nih mesra2 semuanya.. :)