Tuesday, December 06, 2011

:: Big Bad Wolf Aftermath Sale... ::

Last two weeks pegi Big bad Wolf Aftermath Sale kat South City Plaza... semua buku di jual dengan harga RM5 dan ke bawah...

Terujanya tengok lautan buku... harga murah sebab buku-buku yang ada masa BBW Aftermath Sale nih merupakan buku-buka yang dah scratch, rosak and leftover daripada BBW Sale 2011...

Tak sempat pegi BBW Sale 2011 arituh... tak tau pun ada..tau pun masa dah nak last day... so, bila dapat tau ada BBW Aftermath Sale nih.. teringin la nak gi tengok apa yang ada... Sebab pergi dengan hubby, takleh la nak focus sangat... kesian ka hubby tunggu..

Sempat la beli dalam 15 bijik novel.. walaupun mostly daripada penulis2 yang tak berapa kenal, baca sinopsis ok, ambik jer la... semuanya RM5 senaskah... hmmm.. cukup la untuk bekalan setahun... tak dapat nak bayangkan macam mana best nya BBW Sale tuh... dah like fan page BBW siap-siap supaya tak terlepas untuk tahun depan...

No comments: