Thursday, December 08, 2011

:: Lelaki segan tengok Ombak Rindu ::

Morning...

Pagi nih terbaca status sorang kawan kat FB..

Wife aku kate lelaki yg x nak tgk ombak rindu adalah lelaki yg ego... perghhh... kalau mcm tu aku sanggup teman die g tgk tp dgn syarat aku nak pakai topi dan topeng... takut ade orang kenal...
Hmmm... malu eh tengok Ombak Rindu? Tak macho dah eh lepas tengok Ombak Rindu?

Tak tanggal pun hidung kalu teman isteri tengok Ombak Rindu or apa-apa sahaja filem kegemaran isteri... Takkan nak layan minat suami jer kan... kesian la kat isteri.. nak jugak layan romantis tengok muvi... Isteri-isteri yang layan novel Melayu mesti tak nak melepaskan peluang tengok muvi nih... so, teman kan la... sekali-sekala nak happykan wife apa salahnya.. tak luak pun... :)

3 comments:

::EIDA:: said...

Kawan ida pun post benda yg sama.. ntah ntah kawan kita sama tak? hehhe~

*betul! Hubby taknak tengok Ombak rindu. terpaksa tgok dgn kawan je*

Nad @ MamaZakwan said...

sape la yg malu sangat tu, huhu!
jana tgk siap mata berkaca2 lagi, haha!
die kate takpe la skali skala..
aaron aziz pun nanges jugak..

p/s : kunun kire standard aaron aziz la tu, ceh!haha!

~emmie marja~ said...

Eida.. yeker? ntah2 org yang sama..ehehe...

Nad.. ahahaha... standard aaron aziz tuh!